Kundeservice / Salgsbetingelser

Salgsbetingelser

Salg generelt
Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK). Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende købspris. Priserne er dagspriser. Aftaler med melamedic.dk indgås på dansk. Dog er der momsundtagelse for kunder i Grønland og på Færøerne.

Når du har indgået et køb hos MelaMedic opbevarer MelaMedic fakturaen i 5 år. Du får tilsendt en e-mail efter købet med fakturaen. Hvis du på et senere tidspunkt skulle få brug for denne, er du velkommen til at sende en e-mail til MelaMedic for, at få tilsendt en ny.

Betaling
De mulige betalingsmåder er:

  •  Bankoverførsel (OBS! Køber er ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
  •  Kreditkort:  Dankort
  •  EAN (Elektronisk fakturering – Det offentlige)
  •  Faktura (Private momsregistrerede virksomheder)

Hvis du betaler med Dankort, så er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,00 når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Ved betalingen indtaster du blot dit kortnummer og kortets udløbsdato. Herefter sendes disse vitale oplysninger i en beskyttet kodet form direkte igennem vores betalingssystem til PBS, og derefter videre til banken. Det er derfor udelukket, at udefrakommende kan opfange og misbruge oplysninger omkring din betaling. Den lille hængelås, der dukker op i nederste højre hjørne er tegn på, at du befinder dig på en sikker forbindelse.

I modsætning til andre løsninger på markedet kræver SSL ikke, at du installerer specielt software og diverse plug-ins på din maskine.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra MelaMedic. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering
MelaMedic benytter GLS og Post Danmark. Leveringstid: 1-3 hverdage (såfremt varen er på lager). Ved restordre vil leveringstiden normalt være 3-5 hverdage.

Levering til Grønland og Færøerne foregår med GLS. Leveringstid til Grønland: 18-23 dage. Leveringstid til Færøerne: 3-8 dage. Hvis du er interesseret i hurtigere levering for en merpris, så send en e-mail til:  info@melamedic.dk .

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos MelaMedic’s leverandører.

Fragtpriser
Når du udfylder bestillingsformularen har du mulighed for at vælge mellem flere leveringsmetoder. PostDanmark ved levering til din privatadresse, GLS Erhvervspakke ved levering til virksomhed/institution eller GLS Pakkeshop ved udlevering fra det udleveringssted der passer dig. Priserne vises ved hver leveringsmetode og beregnes ud fra pakkens vægt.

Prøveperiode
Eftersom MelaMedic gerne vil have tilfredse kunder, tilbydes kunderne 30 dages “prøveperiode”. Det indebærer at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke skulle være helt tilfreds med produktet. Se i øvrigt afsnittet om ”Fortrydelsesret”, som også er gældende vedr. den gratis prøveperiode på 30 dage. Gælder også ved salg til Grønland og Færøerne.

Reklamationsret
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos MelaMedic, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet – typisk fabrikations- og/eller materialefejl.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden og være dækket af reklamationsretten, repareres eller ombyttes defekte varer vederlagsfrit.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Anvendelse af reklamationsretten
Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder vil reklamationen altid være indenfor rimelig tid.

Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring vedr. produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af processen grundet fejlsøgning. Produktet kan sendes retur til: MelaMedic, Toldboden 1, 8800 Viborg.

Varen kan også afleveres personligt efter nærmere aftale.

Ved returnering skal kunden afvente tilsvarende erstatningsvare, som sendes med Post Danmark. I fremsendte pakke er vedlagt pakkeseddel, som skal påklæbes returpakken med den defekte lampe. Returpakken indleveres derefter til Post Danmark. Kunden har dermed ingen udgifter til fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Forsendelser i henhold til reklamationsretten og fortrydelsesretten skal foretages med Post Danmark og sendes som almindelig pakke. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Forsvarlig indpakning er påkrævet, ellers kan reklamationsretten bortfalde.

Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Ved tilbagesendelse af defekte varer til MelaMedic, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden.

Uberettigede reklamationer, dvs. reklamationer hvor varen er uden fejl, pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 250,-

Fortrydelsesret
Ved forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internet, har forbrugeren normalt 14 dages fortrydelsesret. Hos MelaMedic har forbrugeren 30 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til køberen. Skulle købet fortrydes indenfor 30 dage efter overdragelsestidspunktet kan du returnere varen til MelaMedic, Toldboden 1, 8800 Viborg.

Du kan endvidere nægte modtagelsen af varen, når den leveres af Post Danmark eller GLS.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til din bankkonto når MelaMedic har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Husk at notere bankoplysninger, så MelaMedic kan overføre pengene til dig.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af MelaMedic ud fra en mulig salgsværdi.

Da originalemballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Emballagen samt evt. indlæg må ikke være skadet.

Forsendelser i henhold til reklamationsretten skal foretages med Post Danmark og sendes som almindelig pakke. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Forsvarlig indpakning er påkrævet, ellers kan fortrydelsesretten bortfalde.

Annullering af ordre
Ønsker du at annullere din ordre, skal du skrive en e-mail til info@melamedic.dk med oplysning om, at du ønsker at annullere, samt det ordrenummer du har fået tilsendt pr. e-mail. Du vil herefter modtage en e-mail med bekræftelse på, at ordren er annulleret.

Hvis MelaMedic allerede har afsendt pakken, er der ikke mulighed for at stoppe forsendelsen. I et sådant tilfælde kan du blot nægte modtagelse af varen (se afsnittet om Fortrydelseret / returnering af varer).

Når MelaMedic modtager pakken retur af Post Danmark, overføres udestående beløb via bankoverførsel i løbet af få dage. Husk at angive bankoplysninger, så Dansk Lysterapi kan overføre pengene til dig.

Forsvarlig returnering
Alle produkter der returneres til MelaMedic skal være forsvarligt indpakket.

Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre at dine rettigheder bortfalder.

Det anbefales at du sender din vare som pakkepost med Post Danmark. Husk i denne forbindelse at få en kvittering på at du har sendt varen retur.

Ekspeditionstiden for defekte varer er typisk 5-10 dage. Der kan dog forekomme længere ekspeditionstid, hvis varen er i restordre.

Er du i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler MelaMedic, at du retter henvendelse til: info@melamedic.dk, således at der vil fremgå skriftligt dokumentation vedr. det aftalte.

Copyright
Dette website er udviklet og ejet af MelaMedic.

Indholdet er beskyttet af copyright, varemærkeret og de love, der anvendes til beskyttelse heraf. Enhver uautoriseret anvendelse af websitets indhold er forbudt.

Således må hele eller enkelte dele såsom tekst, programmering, illustrationer og billeder ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse fra MelaMedic. Overtrædelse af disse bestemmelser kan medføre retsforfølgelse.

Du er altid velkommen til at linke til vores website – Ønsker du at gengive sitet eller dele deraf på anden måde, kontakt os venligst via e-mail for nærmere aftale.

Persondatapolitik
Logstatistik anvendes på www.melamedic.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.melamedic.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Logstatistik bruges til: At skabe øget brugervenlighed.

Endvidere kan du være sikker på, at dine oplysninger ikke bliver videregivet. MelaMedic værner om kunderne og udleverer derfor ikke personlige oplysninger til udenforstående. Det eneste vi bruger dine oplysninger til, er at sende din ordre.

For at du kan indgå aftale med os på melamedici.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Personoplysningerne registrerers hos MelaMedic og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores webside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte ved MelaMedic har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på dansklysterapi.dk er MelaMedic.

Vi hverken opbevarer eller transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Som registreret  hos MelaMedic har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MelaMedic via e-mail: info@melamedic.dk

Cookies
På melamedic.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan, afhænger af din browser.